Hvor mye koster det å leve i et aktivt voksensamfunn? (2023)

Hvor mye koster det å leve i et aktivt voksensamfunn? (1)
Hvor mye koster det å leve i et aktivt voksensamfunn? (2)

Når du vurderer å flytte til et nytt samfunn, for eksempel Sun City Grand i Arizona, er det viktig å forstå de totale kostnadene ved huseierskap.

Dette gjelder spesielt i et aktivt voksensamfunn som kan ha fasiliteter i feriestedstil eller utendørs vedlikeholdstjenester som kommer med ekstra avgifter. Disse fellesavgiftene kommer i tillegg til den månedlige boliglånsbetalingen din, skatter, forsikringer og verktøy.

Alternativer for boliglån

Med mindre du kjøper hjemmet ditt med kontanter, må du planlegge for å betale månedlige boliglånsbetalinger. Beløpet på betalingen din vil variere avhengig av mange faktorer, inkludert: beløpet du skylder på boliglånet ditt, lengden på lånet ditt, renten din, beløpet på eiendomsskatten og kostnadene for huseierforsikringen din. Hvis forskuddsbetalingen er mindre enn 20 prosent av boligkostnaden din, må du også betale privat boliglånsforsikring (PMI) inntil belåningsgraden når 80 prosent.

For eksempel, hvis du for øyeblikket kjøpte en 1600 kvadratmeter stor enebolig i ArizonaSun City Grandfellesskap, kan du forvente at det koster rundt $245 000. Hvis du betalte en 20 prosent forskuddsbetaling ($49 000) og fikk et fast 30-års boliglån til en rente på 3,38 prosent, kan de estimerte månedlige betalingene være $1 179. Dette beløpet anslår følgende:

  • Hovedstol og renter – $867
  • Eiendomsskatt - $245
  • Huseierforsikring – $67

Hvis du foretrekker å betale ned boliglånet ditt raskere og betale mindre renter i løpet av lånets løpetid, kan du velge et fast 15-årig boliglån. Dette alternativet kommer vanligvis med en lavere rente, men betalingene dine vil være høyere ettersom du har halvparten av tiden til å betale ned lånet. For eksempel kan et fast 15-års boliglån på 2,603 ​​prosent, med en forskuddsbetaling på 20 prosent, tilsvare en månedlig betaling på rundt $1628. Den estimerte betalingen inkluderer:

  • Hovedstol og renter – $1 316
  • Eiendomsskatt - $245
  • Huseierforsikring – $67

I tillegg til din boliglånsfinansiering, skatter og forsikringer, vil dine månedlige utgifter i et aktivt voksensamfunn sannsynligvis inkludere huseierforenings (HOA) avgifter for å dekke utgiftene til fellesskapsfasiliteter og andre tjenester.

Fellesskapsavgifter

Du kan bli pålagt å betale én fast fellesavgift, eller separate avgifter for vedlikehold av hjemmet, golfmedlemskap og andre rekreasjoner. Satsene for HOA-avgifter kan variere drastisk fra ett fellesskap til det neste eller til og med innenfor samme fellesskap. Å legge til tjenester som plenvedlikehold vil vanligvis øke gebyrene.

Condos har også en tendens til å ha høyere avgifter fordi samfunnet er ansvarlig for hjemmets eksteriør. Ved å fortsette å bruke Sun City Grand som eksempel, kan vi se at fellesskapets leiligheter har en månedlig HOA-avgift på mellom $236 og $345, mens villaer og eneboliger har en årlig avgift på $1104 i stedet. Selv om denne årlige avgiften kun samles inn én gang hvert år, kan du planlegge fremover ved å estimere den som en månedlig utgift på $92.

Uansett hvor du bor, vil dine månedlige utgifter inkludere kostnadene for verktøy, som strøm, gass, vann og kloakk. Vi kan anslå at et 1600 kvadratmeter stort hjem i Sun City Grand vil gjennomsnittlig være omtrent $100 i månedlige verktøy. Likevel vil beløpet variere avhengig av personlig bruk.

Fasilitetsavgifter

Visse fasiliteter i aktive voksenmiljøer kan også komme med ekstra avgifter. For eksempel vil fastboende golfere i Sun City Grand også ønske å beregne kostnadene for greenfee i sine månedlige utgifter. Selv med innbyggerrabatter kan hver runde med golf koste alt fra $18 til $71, avhengig av sesong og tid på dagen.

Kjøpe pass

Beboere har også muligheten til å kjøpe pass, inkludert et årlig Premium Pass som koster $3 480 per person (som vi kan budsjettere som en $290 månedlig utgift, selv om det betales årlig). Gitt disse estimatene, kan et par som kjøper en 1600 kvadratmeter stor enebolig i Sun City Grand forvente at deres månedlige betalinger vil være alt fra $1,371 til $1,820, avhengig av deres finansieringsalternativer.

Hvis de er golfere som vil ha Premium Pass for ubegrenset spill, som i hovedsak vil koste ytterligere $580 per måned (eller $290 for bare én golfspiller). De kan også velge rimeligere golfpass. Avhengig av hvor du planlegger å bo, kan dine månedlige anslag være svært forskjellige.

For å finne ut hvor mye det koster å bo i ditt favorittaktive voksensamfunn, husk å inkludere de estimerte månedlige kostnadene for boliglån, skatter, forsikringer, huseierforeningsavgifter, verktøy og eventuelle ekstra rekreasjonsavgifter.

Hvor mye koster det å leve i et aktivt voksensamfunn? (3)
Hvor mye koster det å leve i et aktivt voksensamfunn? (4)

Kan du se forskjellen på $207 744 mellom disse identiske boligene?

Få detaljene i The 62+ LoanBoligkjøperguide.

Last ned guide

55places Mortgage er et joint venture mellom Mutual of Omaha Mortgage og 55places.com.
Detaljer her.

Liker du dette innlegget?

Ta meg tilbake til toppen

Vi er her for å hjelpe!(800) 928-2055

Ring oss for å snakke med en kundeservicerepresentant.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få ukentlige oppdateringer

Jeg godtar at 55places og dets tilknyttede selskaper, partnerleverandører eller agenter kan ringe, sende tekstmeldinger eller sende meg en e-post angående forespørselen min, som kan gjøres med automatiserte midler. Jeg forstår at mitt samtykke ikke er en forutsetning for å kjøpe en eiendom. Jeg kan trekke tilbake samtykket mitt når som helst ved å kontakte optout@55places.com. Meldings-/datatakster kan gjelde. Jeg godtar også 55places.comPersonvernerklæringogVilkår for bruk.

Våre eiendomseksperter kan hjelpe. Kom i gang

De beste stedene å Snowbird i 2021

Deana Becker18. oktober 2021

Vi har samlet 25 av de beste stedene for snøfugler, inkludert byer i Florida, Arizona, California, Texas, South Carolina og Nevada. For hver oppføring har vi også gitt en liste over anbefalte 55+ lokalsamfunn i området. Hvis du er klar til å finne ditt eget vinterferiested denne sesongen, her er noen av de beste stedene å vurdere.

Leilighet vs. enebolig: Hva passer for deg?

Audrey Sellers27. juli 2023

Hvis du er som mange aktive voksne, lurer du kanskje på hva som er best for deg - en leilighet eller en enebolig. Avhengig av hva du leter etter, er det fordeler og ulemper med begge typer boliger.

Hva du skal se etter når du reiser rundt i et samfunn over 55 år

Maddy Crozier25. juli 2023

10 minutters lesing For aktive voksne som ønsker å flytte inn i et aldersbegrenset fellesskap, kan det å reise rundt i 55+ lokalsamfunn føles like skremmende som det er spennende. Med så mye å se og så mye å vurdere, kan oppgaven med å prøve å huske hver detalj raskt bli overveldende og tyngende. Fra fasilitetene til hjemmene

Forstå Florida Homeowners Insurance: Hva du kan forvente og hvordan du forbereder deg

Ellen Kershner21. juli 2023

Situasjonen rundt husforsikring i Florida har endret seg de siste årene. Her er en oversikt over en handlingsplan som kan overvinne all frykt, hjelpe deg å holde deg innenfor budsjettet ditt og sikre at du kan nyte en tilfredsstillende pensjonisttilværelse.

Innredning på budsjett: Tips for pensjonister

Savannah Keaton20. juli 2023

Skal du flytte til et nytt 55+-fellesskap og ønsker å dekorere hjemmet ditt på et budsjett? I så fall er det flere måter du kan gjøre det på uten å tømme banken.

Er du en 55+ voksen med mobilitetsproblemer? Få tips om hvordan du velger ditt perfekte hjem.

Brandon Barnekjole18. juli 2023

Mobilitet er avgjørende for ens livskvalitet. Og heldigvis er det en rekke mobilitetshjelpemidler tilgjengelig for å hjelpe 55+ voksne å nyte mer frihet og uavhengighet.

Topp 10 aktive voksensamfunn med nye konstruksjonsboliger

Deana Becker14. juli 2023

Til syvende og sist kan investering i et nybygget hjem gi deg muligheten til å nyte en komfortabel, tilpasset og moderne boopplevelse. La oss utforske noen nye byggemiljøer for å hjelpe deg med å komme i gang med hjemmesøket i dag!

Ca 55 plasser

Vi endrer måten folk på 55 år og eldre søker etter det perfekte neste stedet. Med et nasjonalt nettverk av håndvalgte eiendomseksperter, pluss omfattende informasjon, objektivt innhold og innsikt på farten om tusenvis av lokalsamfunn over hele landet, er vi en pålitelig ressurs som baner vei herfra til hjemmet. Enten du er interessert i en bolig på ett plan med lite vedlikehold, en aktiv livsstil eller et alderskvalifisert fellesskap, en intim enklave eller noe i mellom, kan vi hjelpe deg med å gjøre ditt neste trekk til det beste ennå.

Ta meg tilbake til toppen

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få ukentlige oppdateringer

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 30/07/2023

Views: 6241

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.