De 7 beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett (2024)

De 7 beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett (1)

3217

AvFundMyTravel Rimelig reise 5. desember 2019

Spørsmål: Hva kan gjøre ideen om å trekke seg tilbake mer fristende? Å pensjonere seg i utlandet...på et budsjett!Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse; du får velge kulturen og klimaet som virkelig beveger deg og utforske det til du slipper. Ingen forpliktelser, ingen bekymringer, ingen dyre feriesteder. Bare deg og lyden av bølger som skvulper forsiktig opp på uberørte strender. Hvis du leter etter de beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett, har du kommet til rett sted!

De 7 beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett (2)

Det kan virke litt langsøkt, ikke sant? Pensjonist i paradis? Det er forbeholdt milliardærer. Nyhetsflash: Det beste stedet å pensjonere seg i verden på et budsjett er bare en flytur unna, og fullstendig tilgjengelig for folk fra alle samfunnslag. Du får mest for pengene, leve som kongelige og omfavne friheten i utlandet! Nyt reduserte levekostnader og redusert stressnivå.

Å lete etter et vakkert, magisk og rimelig land å trekke seg tilbake i burde ikke gi deg noen angst. La oss hjelpe deg med å lette inn i ditt neste eventyr ved å presentere de 7 billigste stedene å pensjonere seg i utlandet.

Hva bør jeg vurdere når jeg pensjonerer meg i utlandet på et budsjett?

Dette kan virke innlysende, men tenk på ditt personlige budsjett når du pensjonerer deg i utlandet. Hvordan fungerer regnestykket for landet du ønsker å pensjonere deg i? Denne listen er en idé om de beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett, men ikke alles budsjett ser like ut.

Rent leiemessig, er du interessert i å leie for pensjonisttilværelsen, eller kjøpe hus? Hvordan er helsevesenet? Noen ganger er "rimelig" ikke nok.

Jada, det er et spennende livsskifte, men du må fortsatt bruke et minutt på å tenke på hvor realistisk det er for livsstilen din. Vil du være nær familie og venner? Hvis du bor i Illinois og bestemmer deg for å flytte til Indonesia, er en rask tur hjem til Thanksgiving ikke like realistisk.

Hva slags fellesskap ser du etter? Noen av de beste landene for å pensjonere seg på trygd alene, er også store pensjoneringsknutepunkter med blomstrende expat-samfunn. Det kan være fint å få kontakt med folk med lignende bakgrunn når du flytter til et fremmed land.

Ahh flere detaljer. Gjør noen visumundersøkelser før du slår deg ned på et sted. Noen land har spesifikke pensjonsvisumkrav, andre har langtidsoppholdstillatelse, og en myriade av andre regler og krav underveis.

Mange av de beste stedene å pensjonere seg i verden på trygdefond har visumprogrammer på plass, men de krever vanligvis at du har en viss aldersgrense (ofte 55), viser at du har litt inntekt/midler for å faktisk overleve, og gjøre en helsesjekk.

7 billigste steder å pensjonere seg i utlandet

*Levekostnadsindeks fra Numbeoer en relativ indikator på forbruksvarerpriser, inkludert dagligvarer, restauranter, transport og verktøy, der NYC er 100(%). En COL-indeks på 120 betyr at den koster omtrent 20 % mer enn den gjør i NYC, mens en COL på 50 betyr at det er halve prisen!

1. Filippinene

De 7 beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett (3)

Filippinene er et av de beste landene å pensjonere seg på bare trygd fordi levekostnadene er lave. Du kan komfortabelt leve på $800 til $1000 i måneden med å spise ute og reise i landet. Det betyr at eventuelle ekstra midler du samler inn med FundMyTravel er en bonus som umiddelbart bør brukes til et eventyr eller luksuriøs velvære i øynasjonen.

Filippinene har et veletablert expat-samfunn i Dumaguete, og de fleste kan føre en samtale på engelsk. Dette, så vel som de varmhjertede lokalbefolkningen, gjør det til det beste stedet å trekke seg tilbake i verden på et budsjett.

[6 viktige tips for å spare penger for å reise på et budsjett]

Filippinene er virkelig et av de beste stedene å pensjonere seg i verden på trygd! Det er uberørte strender, tusenvis av øyer du kan utforske når du har lyst, og fantastisk mat som er latterlig billig. Rimelig bolig + vakre strender + imøtekommende lokalbefolkning = vinn-vinn-vinn-situasjon.

  • Vekslingskurs:1 USD = 50,47 filippinske pesos
  • Pris på et måltid:$3
  • Gjennomsnittlig månedlig leie:$340
  • Levekostnadsindeks:36,97

2. Chile

Se deg selv i et vakkert land med den høyeste levestandarden i Latin-Amerika. Vannet er trygt, WiFi er pålitelig, og levekostnadene er på en eller annen måte ekstremt rimelige. På toppen av det hele er naturen fantastisk og mangfoldig.

Chile er et av de beste stedene å trekke seg tilbake i verden på et budsjett for folk som ønsker variasjon og klasse i livet sitt. Nipp til god vin i Santiago en dag, og utforsk Andesfjellene den neste. Men selvfølgelig er det forbehold om rimeligheten.

Santiago er kanskje ikke det beste stedet å trekke seg tilbake i verden på et budsjett hvis du har ensuperstramt budsjett. Hovedsteder har en tendens til å være litt dyrere. Når det er sagt, kan det å starte en FMT-kampanje for å trekke seg tilbake i Chile gjøre en kosmopolitisk crash-pad til en realitet!

  • Vekslingskurs:1 USD = 742,20 chilenske pesos
  • Pris på et måltid:$7,20
  • Gjennomsnittlig månedlig leie:$353
  • Levekostnadsindeks:49,15

3. Malaysia

De 7 beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett (4)

Ikke bare er Malaysia et av de billigste stedene å pensjonere seg i utlandet, det er et av de tryggeste stedene å bo i Sørøst-Asia! Bonuspoeng på det flotte helsetilbudet og det faktum at engelsk snakkes mye.

Å, vi glemte nesten å nevne STRANDENE. Cerulean bølger og snøhvite strender kan lure deg til å tro at du bokstavelig talt bor i et postkort. Snakk om magisk!

Å pensjonere seg i utlandet på et budsjett betyr ikke at du trenger å overse de finere tingene i livet. Penang er et populært reisemål for pensjonister for sine avslappede øystemninger med storbytilgang. Fordi det er så ettertraktet, kan det være litt dyrere enn en mer tilbaketrukket landsby.

Du kan imidlertid fortsatt få et importert øl for under tre dollar! Sørøst-asiatiske land er et godt triks for de som leter etter de beste stedene å pensjonere seg i verden på trygd, fordi de daglige utgiftene er nesten ingen.

  • Vekslingskurs:1 USD = 4,12 malaysiske ringgit
  • Pris på et måltid:$2,41
  • Gjennomsnittlig månedlig leie:$398
  • Levekostnadsindeks:39,56

[8 billigste (og sikreste) steder å bo i verden]

4. Belize

Visste du at engelsk er det offisielle nasjonalspråket i Belize, og det er det eneste landet i Mellom-Amerika hvor dette er tilfelle? Hvis du er klar til å pensjonere deg, er du sannsynligvis klar til å slappe av. Noen ganger er en språkbarriere bare ikke verdt hodepinen.

Belize er det beste stedet å trekke seg tilbake i verden på et budsjett fordi det er nær hjemmet (hvis du er fra USA). Du kan få en billett for under $600, og det er bare en fire timers flytur fra Chicago.

Det er et av de billigste stedene å trekke seg tilbake i utlandet, så du kan unne deg dykke- eller snorkleeventyr, bo i et fancy strandhus og spise ute nesten hver dag! På grunn av de latterlig rimelige levekostnadene, er det et av de beste landene å pensjonere seg på trygd alene.

  • Vekslingskurs:1 USD = 2,02 Belize dollar
  • Pris på et måltid:$5
  • Gjennomsnittlig månedlig leie:$399
  • Levekostnadsindeks:49,06

5. Spania

De 7 beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett (5)

Spania - ellerSpaniasom du, snart lokalbefolket, burde kalle det — er en slik godbit. Elsker solen? Si hei til lyse, solfylte dager i Middelhavsregionen med over 3000 soltimer i året.

Europa kan være litt dyrere enn andre steder, men det trenger ikke tømme bankkontoen din. Spania er kanskje ikke et av de beste landene å pensjonere seg på trygd alene, men det finnes måter å leve komfortabelt på likevel.

Det er fortsatt et billig sted å trekke seg tilbake i utlandet når du sammenligner det med resten av kontinentet; den har faktisk en av de laveste levekostnadene i Vest-Europa. Dessuten kan vi ikke ha en liste over de beste stedene å trekke seg tilbake i verden på et budsjett uten Euro-touren! Trykk på dettapaslivsstil og bestill billett til Spania i dag.

  • Vekslingskurs:1 USD = 0,91 euro
  • Pris på et måltid:$11
  • Gjennomsnittlig månedlig leie:$716
  • Levekostnadsindeks:54,74

6. Tsjekkia

Dette kan være et overraskende tillegg til listen over "det beste stedet å pensjonere seg i verden på et budsjett", men tål oss. Det CR mangler i tropiske strandvibber, veier det opp for kultur, helsevesen og mangfold.

Hvis du elsker øl, må du i det minstebesøkdette landet. Kjent for solid, kjøttretter og rikelig ølforbruk, er det å bo i Tsjekkia et flott alternativ for de som leter etter et billig sted å trekke seg tilbake i utlandet. CR kan være den mørke hesten på denne listen, men vi kan ikke argumentere med de en halv million utlendingene som bor der.

  • Vekslingskurs:1 USD = 23,11 tsjekkiske koruna
  • Pris på et måltid:$5,84
  • Gjennomsnittlig månedlig leie:$700
  • Levekostnadsindeks:45,7

7. Indonesia

De 7 beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett (6)

Vi har alle tenkt på å trekke oss tilbake på Bali, ikke sant? Indonesia er det beste stedet å pensjonere seg i verden på et budsjett fordi sparepengene dine vil føre deg ut på det milde havet og gi deg en sjanse til å flyte lykkelig uten bekymringer.

Indonesias mange øyer tiltrekker seg folk som leter etter et bokstavelig paradis, så forbered deg på at alt virker for godt til å være sant. Lær å surfe, vandre gjennom livlige grønne åser, og utforsk krasj fossefall i jungelparker uten å gi opp alle vestlige fasiliteter du er vant til.

Selve landet er et av de beste stedene å pensjonere seg i verden på trygd, men folket gir også en type trygghet. Det er et blomstrende expat-samfunn, og lokalbefolkningen er kjent for sin imøtekommende gemytt og fascinerende kultur.

  • Vekslingskurs:1 USD = 14 009,50 indonesiske rupiah
  • Pris på et måltid:$1,78
  • Gjennomsnittlig månedlig leie:$342
  • Levekostnadsindeks:36,86

Bruk FundMyTravel for å gjøre pensjonering i utlandet på et budsjett enda billigere!

Å pensjonere seg i utlandet på et budsjett er et oppnåelig mål hvis du har penger satt til side. Men så snart disse besparelsene begynner å synke, kan det være litt urovekkende. Lett inn i pensjonisttilværelsen i utlandet med komfort ved å brukeFundMyTravel.

Samle inn penger for å finansiere de store billettvarene du ikke trenger å bekymre deg for hvis du pensjonerte deg hjemme, som en flyreise og visumkostnader. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for det faktiskefåri utlandet når du budsjetterer ut pensjonsfondet ditt.

Fant du et billig sted å pensjonere deg i utlandet?

De 7 beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett (7)

Du trenger ikke redusere levestandarden for å få en tilfredsstillende pensjonisttilværelse. Ditt nåværende pensjonsfond pluss det du samler inn med FMT vil overgå forventningene til pensjonisttilværelsen i utlandet hvis du spiller kortene dine riktig.

Alt handler om å velge riktig sted. Å flytte til et tropisk, innbydende og rimelig sted i utlandet er like rimelig som å flytte til Florida. Pokker, i noen tilfeller billigere!

Det er en myte om at det ikke er realistisk å bo i utlandet på grunn av prisen. Men det er billigere å pensjonere seg i Belize enn det er å bo i noen store amerikanske byer! Nå som du er bevæpnet med en liste over de beste stedene i verden å pensjonere seg på trygd, hvor nærme er du å pakke kofferten?

Leter du etter flere tips om pensjonering i utlandet?Registrer deg for FundMyTravels nyhetsbrevfor å motta pengeinnsamlingsråd som vil hjelpe deg med å knuse målene dine!

De 7 beste stedene å pensjonere seg i verden på et budsjett (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 5793

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.